CHP İzmir'de yeni görevlendirmeler belli oldu: Kim hangi göreve geldi?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı gündeminde il yönetiminde görev değişiklikleri yer aldı. İl başkanı Aslanoğlu, il başkan yardımcılığı görevlerindeki değişiklikler hakkında il yönetimine bilgi verdi. Yapılan değişiklikler sonucunda; İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine İl Yönetim Kurulu Üyesi Sema KAYIRAN ÇUHADAROĞLU, Bakırçay Bölgesi Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki ÇAĞIN, 2. Bölge Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan ALABAY, Yarımada Bölgesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Asena KARCIER, Güzelbahçe Balçova ve Narlıdere ilçeleri Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Arda IŞIK, Güzelbahçe Balçova ve Narlıdere ilçeleri Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman BATİHAN, Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet YILDIZ getirildi. “UYUMLU VE ÇALIŞKAN BİR ÖRGÜTÜZ” İl Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, uyum ve çalışma disiplinine dikkat çekti: “İl yönetim kurulumuzda daha önce de yaptığımız gibi yeni görev değişikliklerini gerçekleştirdik. Biz oldukça uyumlu ve çalışkan bir örgütüz. Tüm arkadaşlarım aldıkları görevleri fedakarca yerine getiriyorlar. Yeni yaptığımız değişikliklerde de arkadaşlarımın başarılı olacağına ve fark yaratacak işlere imza atacaklarına inancım tamdır.”

Geri