A
Admin
Yönetici
Yönetici
Son dönemin formda ve enerji dolu yüzlerinden Bülent Şakrak, Saba Tümer’in programında sağlıklı yaşam süreci ve değişen alışkanlıklarını samimiyetle paylaştı. “Zayıflamak Bir Yolculuk, İnişi Çıkışı Var” Geçmişte fazla kilolarla mücadele eden Şakrak, bu süreci şöyle anlattı: “Zaman zaman kilo alıp-verdiğim oldu, ama artık daha bilinçli besleniyorum. Yaş ilerledikçe daha fazla özen göstermeye başladım. Eskiden 20 kilo daha fazlaydım. Şu an o halimle aramda ciddi fark var. Plaj sezonuna hazırım!” “Boyum 5 Cm Daha Uzun Olsaydı...” Mizahi üslubuyla da stüdyoda kahkahalara neden olan Bülent Şakrak, fiziksel değişiminin yanında daha fazla uzun olmayı da diledi: “Boyumuzu uzatamıyoruz, ama 5 cm daha fazla olsaydı piyasada dengeler değişirdi.” "Dokunmanın Gücüne İnanıyorum" Pandemi sürecinde zorlandığını da ifade eden ünlü oyuncu, insan temasında huzur ve bağ hissettiğine dikkat çekti: “Ben dokunmatik bir insanım. Sarılmadan rahat edemem. Sarıldıkça gerilimim azalıyor. Pandemi bu yüzden zorlayıcıydı .El sıkışmayı, omuza dokunmayı, sarılmayı çok özledim.”