Bingöl’de 2 Mahalleye Yeni Okul Yapılacak!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bingöl Valiliği tarafından başlatılan "isim karşılığı okul yapımı protokolü" kapsamında iki yeni okulun daha yapımına başlandığı açıklandı Bingöl valisi Ahmet Hamdi Usta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hayırsever İş İnsanlarımızla Başlattığımız Protokol Karşılığı Okul Yapımında 2 Yeni Okul Protokolünü İmzaladık. Bingöl Valiliği olarak başlattığımız, hayırsever iş insanlarımızın isim karşılığında okul yapımı sürecini, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Dr. Cevdet YILMAZ Beyefendi’ye sunmuş, desteklerini almıştık. Bu çağrımız sonucunda bugüne kadar; “12 Hayırsever ile, 15 Okul ve 1 Spor Salonu” yapımında mutabık kaldık. Bu sayının daha da artacağına ve Bingöl’ün okul ihtiyacını tamamen çözeceğimize inanıyorum. Bugün bu kapsamda Katılım Evim sahibi hemşehrimiz Sn. Serdar TURHAN’ın sevgili babası ve annesi adına yaptıracağı iki yeni okul protokolü imzaladık.” İKİ MAHALLEDE OLUK YAPILACAK! “Kıymetli İş İnsanı Serdar TURHAN Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi’ne 24 derslikli, 720 öğrenci kapasiteli Yaşar Turhan Anadolu Lisesi, Yenişehir Mahallesi’ne ise 20 derslikli, 600 öğrenci kapasiteli Şükriye Turhan Anadolu İmam Hatip Lisesi, yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığımıza devredecek. Bu kıymetli eğitim yatırımlarına ilişkin protokolleri; EUROPE FINANCE HOLDING A.Ş. ve Katılım Evim sahibi Sn. Serdar Turhan’ı temsilen Burak Burulday ile, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özel birlikte imzaladık. Her iki okul da, Bakanlık tip projesine uygun şekilde; arsa tahsisi yapılmış, çevre düzenlemeleriyle birlikte anahtar teslim olarak inşa edilecektir. Eğitim altyapımıza büyük katkı sunacak bu yatırımlar sayesinde, daha modern, konforlu, güvenli ve nitelikli eğitim ortamları öğrencilerimizi bekliyor. Bu güzel eserleri ilimize kazandıran başta Serdar Turhan Bey olmak üzere, EUROPE FINANCE HOLDING A.Ş. ve Katılım Evim ailesine şükranlarımı sunuyor; emek veren tüm kurumlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Okullarımızın Bingöl’ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” HABER MERKEZİ

Geri