Bayraklı'da çocuklar okula daha hazırlıklı! Öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteği

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda 2025-2026 eğitim-öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Kırtasiye malzemesi ve kışlık kıyafet yardımları, ailelerin eğitim yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Başvurular, mahallelerdeki semt evleri, kültür merkezleri ve Osmangazi Hizmet Binası’nda alınıyor. Öğrencilere temel okul gereçleri; defter, kalem, silgi, boya kalemleri, kalemlik, çanta ve beslenme çantası şeklinde ulaştırılıyor. Ayrıca bot ve mont gibi kışlık kıyafet desteği de sağlanıyor. İhtiyaç sahibi aileler, kırtasiye desteği hakkında bilgi almak için 477 20 00 numaralı telefondan dahili 3035’i arayabiliyor.

BAŞKAN ÖNAL’DAN MESAJ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Onların eşit şartlarda eğitim almalarını sağlamak için desteklerimize devam edeceğiz” dedi. Başkan Önal, geleceğin teminatı çocukların eğitimine katkıda bulunmanın öncelikli görevleri arasında olduğunu vurguladı.

Geri