A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bayraklı Belediyesi, sosyal ve eğitim alanındaki yatırımlarını güçlendirmeye devam ediyor. Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim alacak 8. ve 12. sınıf öğrencileri için ücretsiz kurslara katılım hakkı sağlayacak kurum kabul sınavı, 7-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Başvurular ise 6 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Ücretsiz Eğitim İmkanı İçin Sınavla Öğrenci Seçimi Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 19 sınıf, bir laboratuvar ve bin öğrenci kapasitesiyle yeni döneme hazırlanıyor. 2025-2026 eğitim-öğretim yılında eğitim görecek öğrenciler, yapılacak sınavda başarılı olmaları durumunda ücretsiz sınav hazırlık kurslarından yararlanabilecek. Başvurular belediyenin internet sitesi üzerinden veya 0232 935 03 35 numaralı telefondan yapılabilecek. Başkan İrfan Önal’dan Eğitimde Fırsat Eşitliği Vurgusu Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, çocukların ve gençlerin eğitimine destek vermeyi öncelikli görevleri olarak gördüklerini söyledi. Önal, “Her öğrencinin hayal ettiği liseye veya üniversiteye ulaşma hakkı vardır. Bizler de sosyal etkinlik merkezimizde sunduğumuz ücretsiz kurslarla gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kurum kabul sınavımızla bu imkânlardan faydalanmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya yönelik attığımız bu adımın, gençlerimizin hayatında olumlu bir değişim yaratacağına inanıyorum. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Eğitimde Yeni Dönem İçin Başvurular Devam Ediyor Sınava katılmak isteyen 8. ve 12. sınıf öğrencileri, 6 Ağustos’a kadar başvurularını tamamlayabilir. Sınav 7 ve 8 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Detaylı bilgi ve başvuru süreci hakkında bilgi almak isteyenler, ilgili telefon hattından veya belediyenin resmi internet sitesinden destek alabilecek. Bülten