A
Admin
Yönetici
Yönetici
TRT Tabii platformunda yayınlanan ve Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı Gassal dizisinin ikinci sezonu, izleyiciye pek çok sürprizle geldi. Dizi ilk sezonunda olduğu gibi yine tartışmalarla gündeme gelirken, yeni sezonda en çok konuşulan gelişmelerden biri Bayhan Gürhan’ın diziye dahil olması oldu. Daha önce Şahin Kendirci’nin hayat verdiği karakteri devralan Bayhan, oyunculuk performansı kadar müzikal çıkışıyla da gündemde. Bayhan’ın dizide seslendirdiği “Efendim İşitmedim” adlı şarkı sosyal medyada kısa sürede viral oldu. “EFENDİM İŞİTMEDİM” ŞARKISI KORE’YE KADAR ULAŞTI Bayhan’ın seslendirdiği parçaya ilgi sadece Türkiye ile sınırlı kalmadı. Güney Kore’nin sevilen müzik grubu Hoondoo, şarkının sosyal medyadaki versiyonlarına denk geldiklerini belirterek sürpriz bir projeye imza attı. Grup, “Efendim İşitmedim”i hem Türkçe hem Korece olarak yeniden seslendirdi. Yayımlanan performans kısa sürede sosyal medyada yayılırken, izleyicilerden ve müzikseverlerden çok sayıda yorum aldı. Kimileri performansı “kültürler arası bir köprü” olarak değerlendirirken, kimileri de bu şarkının Bayhan yorumu ile özdeşleştiğini savundu. ELEŞTİREN DE VAR, ALKIŞLAYAN DA Bayhan’ın dizideki rolü ve seslendirdiği parçalar sosyal medyada farklı görüşlere neden oldu. Bir kesim, sanatçının diziye yeni bir soluk getirdiğini savunurken, bazı izleyiciler ise eski oyuncu Şahin Kendirci’yi aradıklarını dile getirdi. Kendirci de daha önce yaptığı bir açıklamada, Bayhan’ın diziye dahil olduğunu sürpriz bir şekilde öğrendiğini ifade etmişti. Kaynak: Haber merkezi