Başkan Ünsal Karşıyaka'nın 'filiz' mezunlarıyla buluştu: “Sizler geleceğimizin teminatısınız”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka Belediyesi’nin yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü “Karşıyaka’nın Filizleri” projesinden burs desteği alarak eğitimlerini tamamlayan 79 genç, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ı ziyaret etti. Mezuniyetlerini kutlayan Başkan Ünsal, gençlere Nutuk hediye ederek kendi eğitim ve iş yaşamına dair anılarını paylaştı.

Baskan Unsal Karsiyakanin Filiz Mezunlariyla Bulustu Sizler Gelecegimizin Teminatisiniz (3)

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ”

Başkan Ünsal, gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Hepiniz pırıl pırıl, çok değerli gençlersiniz. Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum, eğitim hayatınıza katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Hepinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyor, her zaman güzelliklerle karşılaşmanızı temenni ediyorum. Sizler bu ülkenin aydınlık yarınlarının, geleceğinin teminatısınız” dedi.

Baskan Unsal Karsiyakanin Filiz Mezunlariyla Bulustu Sizler Gelecegimizin Teminatisiniz (2)

YENİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI

Karşıyaka’nın Filizleri projesi kapsamında 2025-2026 akademik yılı için burs başvuruları 8 Eylül itibarıyla başladı. Karşıyaka’da ikamet eden öğrenciler, 30 Eylül Salı gününe kadar Karşıyaka Belediyesi giriş katındaki proje ofisinden başvuruda bulunabilecek.

Başvuruların ardından belediye personelleri, öğrencilerin ve ailelerinin ekonomik durumunu değerlendirecek. Uygun görülen öğrenciler, aylık 2.000 TL burs desteği alacak. Projeye destek olmak isteyen vatandaşlar ise yıl boyunca belediyeye başvurarak katkıda bulunabilir; destek veren apartman ve iş yerlerine teşekkür plaketi takdim ediliyor. Detaylı bilgi için 0232 399 40 09 numaralı telefondan Karşıyaka Belediyesi’ne ulaşılabilir.

Geri