A
Admin
Yönetici
Yönetici
12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, şampiyonluk kupasının kazanılmasında önemli pay sahibi olan eski yönetim kurulu üyelerine 12 Bingölspor'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek yeni yönetim ile birlikte hedeflere ulaşmak için daha güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. 12 Bingölspor'un hem eski yönetim hem de yeni yönetim için kıymetli bir emanet olduğunun altını çizen Başkan Özturan, kulübünün başarısının devamı için transfer çalışmalarının da titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti. Başkan Özturan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yola çıkarken, yoldan en habersiz olduğum yolculuğum; 12 Bingölspor Kulüp Başkanlığım… Yol için göze aldıklarım, yolda gördüklerim ve şimdi yeni süreçte tecrübe edeceklerim, şahsım adına son derece kıymetlidir. Ama en başından beri, bugün yine yeni bir başlangıçla yegâne yapmak istediğim şey; “birlikte”, memleket ruhuyla, tek hedefe tek yürek olabilmenin yollarını bulmaktı. ESKİ YÖNETİMDE EMEK VEREN TÜM YOL ARKADAŞLARIMA MİNNETTARIM Bu yolların bulunmasında; benden ve 12 Bingölspor Kulübü’nden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, yönetimde yer alan dostlarım -çoğu bu memleketin evladı olmasa da benim sevdamla fahri 'Bingöllü' unvanını göğsünde bir nişan gibi taşıyan- ve yine memleket sevdalılarıyla birlikte, hiçbir çıkar gütmeden çalışan, destek veren, eski yönetimde en üst kademeden en alt kademeye kadar emek veren tüm yol arkadaşlarıma minnettarım. Sizler bu görevi; sırtlandığınız bu yükü gururla, hafiflemiş şekilde, tüm memleket sevdalılarının kalbinde iz bırakarak, şampiyonluk kupasıyla birlikte yeni görev alan yönetime -bizlere, Bingöl halkına- sizleri asla unutmayacağımız bir şekilde teslim ediyorsunuz. Hepinizin vefasına minnettarım... Hepinizi kalpten kucaklıyor, en içten şükranlarımı sunuyorum. Bu bağlamda yaptığımız çağrılara kayıtsız kalmayarak, bu onurlu görevi üstlenmeye talip olan; maddi ve manevi sorumluktan kaçmayan , memlekete sevdalı olduğunu gösteren yeni yönetim kurulu üyelerimize de şimdiden teşekkür ediyorum. HEDEFLERİMİZ İÇİN DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KARARLIYIZ Bir önceki yönetimimizin kıymetli katkıları ve yeni yönetimimizin desteğiyle bilinmesini isteriz ki; hedeflerimiz için artık daha güçlü ve daha kararlıyız. Hedefe eksiksiz yürümemiz, yolumuzu daha değerli kılacaktır. İşte bu değerli ve onurlu yolculuk için herkesi yeniden; bu yolda yarenliğe, desteğe, tezahürata, alkışa, sesi kesilene kadar bağırmaya davet ediyoruz. Son olarak şunu da eklemek isteriz ki; başarımızın ve soluksuz yürüyüşümüzün devamını sağlayacak olan transfer çalışmalarımız tüm titizliğiyle sürmektedir. Sonuçlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. 12 BİNGÖLSPOR, HEM ESKİ YÖNETİM HEM DE YENİ YÖNETİM İÇİN KIYMETLİ BİR EMANETTİR Gücünü sizlerden, memleket sevdasından -yani gönüllerden- alan 12 Bingölspor Kulübü, hem eski hem de yeni yönetim için kıymetli bir emanettir. Çalışmalar, elden ele, hep daha iyisi için, kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi amacıyla kararlılıkla sürdürülecektir." HABER MERKEZİ