Bahar Candan’ın helva paylaşımı tepki çekti!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ablasını anoreksiya nedeniyle kaybeden Bahar Candan, cenazeden yalnızca iki gün sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeniden gündeme geldi. Candan’ın, cezaevinde bulunan yakın arkadaşı Dilan Polat'ın evinde helva kavururken çektiği video kamuoyunda büyük tepki topladı. Cenazeden sonra gelen neşeli video, hem zamanlaması hem de içeriğiyle sosyal medyada “saygısızlık” ve “duyarsızlık” yorumlarına neden oldu. Cenazeden İki Gün Sonra Kamera Karşısında Geçtiğimiz günlerde anoreksiya hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren Nihal Candan’ın acısı henüz tazeyken, kardeşi Bahar Candan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şaşkınlık yarattı. Nihal Candan’ın cenazesinde ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşlarına boğulan Bahar Candan, yalnızca iki gün sonra Dilan Polat’ın evinde helva kavururken görüntülendi. Candan’ın dakikası dakikasına kaydedip yayınladığı bu anlar, kamuoyunda samimi bulunmadı. “Abla Seni Çok Seviyorum” Sözleri Tepki Topladı Helva kavurma anlarını neşeyle paylaşan Candan, videoda kameraya dönerek, “Abla seni çok seviyorum, sana mükemmel bir helva kavuruyoruz ve birazdan senin için dağıtacağız” ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medya kullanıcıları tarafından hem çelişkili hem de yapay bulundu. Kısa sürede viral olan görüntülerin ardından, birçok kullanıcı “Cenazede ağlayan kadınla bu neşeli hali aynı kişi mi?” diyerek tepkisini dile getirdi. Sponsorlu İçerik Tartışmaları Alevlendirdi Tepki çeken video paylaşımlarında yalnızca helva kavrulmadı. Candan ile birlikte paylaşım yapan Dilan Polat’ın, videonun içine sponsorlu bir ürün linki ekleyerek tanıtım yapması eleştirileri daha da artırdı. “Şu linkten ulaşabilirsiniz” notuyla yapılan bu tanıtım, “Bu nasıl yas, bu nasıl vicdan?” yorumlarına neden oldu. Sosyal medyada pek çok kişi, yas sürecinde yapılan bu reklamın etik dışı olduğunu savundu. “Reyting Uğruna Yası Pazarladı” Yorumları Yükseldi Kısa sürede gündem olan paylaşıma sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Kullanıcılar, Bahar Candan’ın bu tavrını “duyarsızlık”, “şov amaçlı” ve “reklam kokan hareketler” olarak değerlendirdi. “Helva değil, şov kavurdu” ve “Reyting uğruna ablasının yasını bile pazarladı” gibi eleştiriler, hem Bahar Candan’a hem de Dilan Polat’a yöneldi. Haberler.com

Geri