Aysu Baçeoğlu’ndan Demet Akalın’a sert tepki!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Uzun bir aradan sonra sahnelere dönüş yapan Aysu Baçeoğlu, Şişli Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen “Çocuk Kulübü Show” etkinliğinde çocuklarla birlikte sahneye çıkarak duygusal anlar yaşadı. Ancak sanatçının gündeme oturan açıklamaları, özellikle Demet Akalın ile yaşanan gerilim ve sektördeki rekabet üzerineydi. Çocuklarla Sahnede Duygusal Anlar Uzun süren sessizliğin ardından yeniden müzik dünyasına dönen Aysu Baçeoğlu, Şişli Tiyatrosu’ndaki çocuk etkinliğinde sürpriz yaparak çocukların isteği üzerine sahneye çıktı. Birlikte seslendirdikleri “10 Numara” şarkısı, Baçeoğlu’nun kalbinde güzel izler bıraktı. O anları “İyi ki davet etmişler, beş yaş gençleştim sayelerinde” sözleriyle özetleyen sanatçı, samimi mutluluğunu dile getirdi. Demet Akalın’a Sert Sözler: “Samimiyetsizliğin 10 Numara” Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın konserinde yaşanan bir gerginlik hakkında konuşan Baçeoğlu, sert ifadeler kullandı. Küçük bir hayranın yaşadığı talihsiz durumu gündeme getiren Baçeoğlu, “Parmağı ‘uff’ olmuş... Kapıya mı sıkıştı, kedi mi tırmaladı belli değil. O güzelim çocuk ailesiyle sahneye gelmiş. Kolun bacağın kırılmamış, elinde mikrofonla şarkına devam ediyorsun ama sadece elin acıdı diye bir çocuğun kalbini kıramazsın! Bu ne cüret?” diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca sosyal medyada yaşanan linç kampanyasına da vurgu yapan sanatçı, Demet Akalın’ın sosyal medyanın gücü olmadan o çocuğun yanına gidip gitmeyeceğini sorguladı. TikTok Yayınlarına Engellemeler: “Bam” Atılıyor Sosyal medyada aktif hale gelen Aysu Baçeoğlu, TikTok üzerinden hayranlarıyla samimi sohbetler yaparken sürekli yayınlarının “bam” atılarak kapatıldığını ifade etti. Bu durumu sektördeki kıskançlık ve rekabete bağlayan Baçeoğlu, “Bunu bizim camiadan yapanlar da olabilir. Kıskançlık her yerde var. Bazı insanlar beni bir yerlerde görmek istemiyor çünkü herkes her işi sadece kendisi yapmak istiyor” sözleriyle sektör içindeki zorluklara dikkat çekti. Kişisel Gelişim ve Güçlü Duruş Yedi yıl sektörden uzak kalan ve bu süreçte terapi gören Baçeoğlu, artık eski Aysu olmadığını belirtti. Kişisel gelişim sürecini tamamladığını ve sahneye güçlü bir şekilde döndüğünü söyleyen sanatçı, “TikTok’tan bamlıyorlar ama ertesi gün yine açılıyorum. Kimse beni susturamaz!” diyerek kararlılığını vurguladı. Kendisini sadece sesiyle değil, güzelliği ve sahne duruşuyla da iddialı olarak tanımladı. Kadınlar Arasında Dayanışma Eksikliği Sektörde kadın dayanışmasının eksikliğine de dikkat çeken Baçeoğlu, kadınların birbirlerinin hayatlarını, ilişkilerini ve başarılarını kıskandığını söyledi. “Oysa bu sektörün içinde kaç kişiyiz ki? Hep birlikte paylaşabileceğimiz bir pasta var” sözleriyle birlik olmanın önemine vurgu yaptı. Snob Magazin

Geri