A
Admin
Yönetici
Yönetici
Güzelliği ve duruşuyla adından söz ettiren Ayşe Sena Şeref, Miss Turkey 2024 yarışmasında 12 numarayla yer aldı. Yarışmada gösterdiği performansla dikkat çeken Şeref, şimdi de Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmeye hazırlanıyor. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE YÜKSEK LİSANS YAPIYOR Ayşe Sena Şeref, akademik başarısıyla da öne çıkan bir isim. Şeref, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. ANKARA DOĞUMLU, 26 YAŞINDA Ayşe Sena Şeref, 1999 doğumlu ve 26 yaşında. Başkent Ankara’da dünyaya gelen Şeref, eğitim ve kariyer hayatını İstanbul’da sürdürüyor. Özel hayatıyla ilgili olarak kamuoyuna yansıyan bir evlilik bilgisi bulunmuyor. TOKYO’DA DÜZENLENECEK YARIŞMADA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK 2025 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan Miss International güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Ayşe Sena Şeref, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle heyecanını dile getirdi: “Doğu ile Batı'nın birleştiği bu topraklardan yalnızca bir ünvan değil, köklü bir miras taşıyorum.” Şeref, bu sürecin bir yarışmadan çok daha fazlası olduğunu vurguladı ve şu ifadeleri kullandı: “Bu yolculuk, bir yarışmadan çok daha fazlası... Kimliğimizin, özümüzün ve bugüne kadar geldiğimiz yolun gurur dolu bir kutlaması. Unutmayın, bir şey kısmetinizde varsa ne olursa olsun sizi bulur. Tokyo, geliyorum...” MISS INTERNATIONAL YARIŞMASI NEDİR? Miss International, 1960 yılından bu yana Japonya merkezli olarak düzenlenen ve dünyanın en saygın güzellik yarışmalarından biri olarak kabul ediliyor. Yarışma, uluslararası kültürel etkileşimi artırmak, barış ve anlayışı teşvik etmek amacıyla organize ediliyor.