Ayşe Mayda Spor Tesisleri’nde 5 modüllü eğitim programı düzenlendi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Güzelbahçe Belediyesi, gençlerin sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla önemli bir eğitim programı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen program, Güzelbahçe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi.

1 (16)

Ayşe Mayda Spor Tesisleri’nde düzenlenen 5 modüllük “Biraz Konuşalım mı?” başlıklı eğitim programında, Güzelbahçe Belediyesi Kız Futbol Takımı oyuncuları alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim aldı. Programda; iletişim, sağlık, şiddetsiz iletişim, akran zorbalığı, flört şiddeti ve toplumsal cinsiyet eşitliği gibi genç kadınların hayatında kritik öneme sahip konular interaktif yöntemlerle işlendi. Eğitim süresince sporcuların aktif katılımı sağlanarak, kendilerini özgür bir şekilde ifade edebilmelerine fırsat verildi. Program, gençlerin hem spor yaşamlarında hem de sosyal hayatlarında daha bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmayı hedefledi.

Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın, “İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak genç kadınlarımıza değerli bir eğitim sunduk. Bu program sayesinde kız futbol takımımız toplumsal cinsiyet eşitliği, güvenli ilişkiler, flört şiddeti ve beden sağlığı gibi konularda donanım kazandı. Bu tür atölyeler, gençlerimizin sosyal ve spor yaşamlarında bilinçli bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor. 7’den 77’ye tüm bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Eğitim programının sonunda Başkan Vekili Ayşe Akın ve Belediye Meclis Üyesi Aylin Kitapçıoğlu, genç sporculara hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geri