Asmadıkça önlerine geçilemez...

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kıymetli okurlarım, gerçekten bu Toplumun dengesi kaydı. İnsanımızın hiçte küçümsenmeyecek kısmı öyle bir değişime uğradı ki, şaşmamak, yadırgamamak elde değil...

Bana biri Toplumda yaşanan bu değişimin kötü bir rüya olduğunu söylesin... Maalesef ama değil... Sizde biliyorsunuz ki, bu değişim gün gibi gerçek....

Şu hale bakın... Dün Karıncayı bile incitmekten korkan bu Necip Toplumdan, şimdilerde neredeyse her gün Kadın cinayeti haberleri geliyor.

Bu konuda benim duruşum net... Ülkemizde bazı suçlar için... Tabi özellikle Kadın cinayeti işleyenleri kapsayacak şekilde, idam cezası geri getirilip uygulanmadan, suçluların önüne geçilemez...

Efendim geçtiğimiz haftalarda, İtalya'da Kadın Cinayeti işleyenleri ömür boyu hapishanede yatıracak bir yasa çıkarıldı. Hem de Meclislerinden oybirliği ile geçti bu yasa...

Allah aşkına söyleyin... Bu cezanın Türkçesi: Kadın cinayeti işleyenler cezaevlerinde çürüyecekler demek değil midir? Birde, Kadına uzanan eli kırmak manasına gelmiyor mu bu ceza?

Asıl şimdi can alıcı soruyu soruyorum... Aile Yılı ilan edilen 2025 yılında, niçin bizim ülkemizde de böyle caydırıcı cezalar getirilmiyor?

Kamuoyunda öyle lüzumsuz tartışmalar yapılıyor ki, hepsini toplasanız bir incir çekirdeğini doldurmaz... Hani bir program bulunsa da, gündemdeki şu lüzumsuz tartışmaları temizlese, pek iyi olacak...

Ha gündemin lüzumsuz tartışmalardan arınmasını, Kadın cinayeti gibi konuların konuşularak çözüm bulunması için istiyorum...

Yazının sonunda, ben iddiamı yine tekrarlayacağım. Ülkemizde idam cezası bazı suçlar için geri getirilip uygulanmadan... Biz daha çoook "ah vahlar" çekeriz. Haberiniz olsun...

Not: Bugün İnternet Sitemizde yayınlanan "Duada mı edemiyorsunuz?" başlıklı yazımı da okursanız sevinirim.

Geri