Arda Turan’ın göz teması tartışması sosyal medyayı salladı: Aslıhan Doğan Turan’dan ilk açıklama geldi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz aylarda oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması sonrası Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, kulüp televizyonuna verdiği röportajla dikkat çekti. Ukraynalı medya direktörü Daria Bondar Savina ile gerçekleştirdiği söyleşide göz teması kurmaması sosyal medyada gündem oldu.

24 yaşındaki muhabirle ayakta sohbet eden Turan’ın röportaj boyunca göz teması kurmaması, kullanıcılar tarafından “soğuk” ve “mesafeli” bir tavır olarak yorumlandı. Bazıları ise bu davranışı profesyonel bir tercih olarak değerlendirdi. Görüntüler kısa sürede sosyal medya platformlarında yayıldı ve tartışmalara yol açtı.

A S L I H A N

ASLIHAN DOĞAN TURAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Gündem olan görüntülerin ardından Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, sessizliğini bozdu. Konuya dair gelen sorulara samimi yanıtlar verdi.

Doğan Turan, Daria Bondar hakkında, "Çok tatlı bir bayan, ben de tanıdım. İnşallah ayıp olmamıştır" ifadelerini kullandı.

Arda Turan’la bu konuda konuşup konuşmadığı sorulduğunda ise, "Konuşmadım, komik çünkü. Niye konuşayım?" diyerek gülümseten bir yanıt verdi.

HABERLER.COM

Geri