Arda Güler'den ayrılık açıklaması!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İspanya La Liga devi Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, kulüpteki geleceğiyle ilgili merak edilenleri net bir dille yanıtladı. Takımda forma şansı bulmakta zorlandığı dönemlerin ardından teknik direktörlük görevine Xabi Alonso’nun gelmesiyle birlikte olumlu bir hava yakaladığını söyleyen Arda, “Alonso, benimle sürekli iletişim halinde. Bu da beni daha önemli hissettiriyor” dedi. Genç oyuncu, Kulüpler Dünya Kupası’ndaki ilk maçta 45 dakika forma giydiğini hatırlatarak, “Şu anda her şey daha iyi görünüyor. Onunla iyi anlaşıyorum çünkü kısa pasları ve oyun temposunu kontrol etmeyi seviyor. Beni orta saha oyuncusu olarak değerlendiriyor ve bu benim için daha verimli” ifadelerini kullandı. "AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA..." Real Madrid'den ayrılacağına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Arda Güler, geleceğine dair planları hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. “Şu an için ayrılmayı düşünmüyorum ama elbette, eğer oynamazsam her ihtimali değerlendirmem gerekebilir. Şimdilik tamamen Real Madrid’e odaklanmış durumdayım.” Bu sözleriyle Arda, bir yandan takımda kalmak istediğini belirtirken diğer yandan da forma şansı bulamaması halinde farklı senaryoların masaya gelebileceğinin sinyallerini verdi YENİ SEZONDA DAHA FAZLA SÜRE ALACAK Real Madrid Teknik Direktörü Xabi Alonso da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Arda Güler’in potansiyeline güvendiklerini belirterek, genç oyuncunun önümüzdeki sezonda daha fazla süre alacağını ifade etmişti. Alonso, Arda’nın oyun görüşü ve teknik yeteneğiyle takımın önemli bir parçası olacağını vurgulamıştı. Kaynak: Haber Merkezi

Geri