A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), küçük yaşta babasını kaybeden Akın Türk’ün duygusal talebini yanıtsız bırakmadı. Babası anısına bir uçurtma etkinliği düzenlenmesini isteyen Akın’ın dileği, “Akın’ın Dileği İçin Uçurtmalar Gökyüzüne” çağrısıyla hayata geçirildi. Gazi Park’ta gerçekleşen etkinliğe binlerce kişi katıldı. Etkinlik kapsamında gökyüzüne bırakılan uçurtmalar ve balonlar, Akın’ın babası için yükseldi. Anlamlı buluşma, Babalar Günü’nü duygusal bir anmaya dönüştürdü. "Bize unutulmaz bir gün yaşattınız" Etkinlik sonrası konuşan Akın Türk’ün annesi Gülşah Taner, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ben çok mutluyum. Bizim için beş yıldır buruk geçen bir Babalar Günü vardı. Bugün herkese duyurarak kutluyoruz. İki çocuğum da çok mutlu, onlar mutlu olduğu için ben de çok mutluyum. Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Bize unutulmaz bir gün yaşattınız.” Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Güven ise, “Öncelikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve şahsım adına tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Bugün burada Akın Türk’ün dileğini gerçekleştirmek için toplandık. Dilerim ki herkesin gönlündeki dilekler gökyüzüne ulaşır” dedi. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Burcu Kurt Çiçek de etkinlikte yaptığı konuşmada, “Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Geldiğiniz ve bu hayalini gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.