A
Admin
Yönetici
Yönetici
Teşkilat Akademisi eğitim programı Trabzon’da AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Teşkilat Akademisi” eğitim programı, 29 Haziran 2025 Pazar günü Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Programa AK Parti Trabzon Milletvekili ve AR-GE Eğitim Başkanı Mustafa Şen’in yanı sıra, Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Doç. Dr. Turgay Yerlikaya, Senai Demirci ve Doç. Dr. Ülkü Nur Zengin katılacak. Liderlik, iletişim, motivasyon ve kişisel gelişim eğitimleri verilecek Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu kapsamında düzenlenen eğitimde, Mustafa Şen “Yarınlar İçin Teşkilat”, Osman Gökçek “Sıkça Sorulan Sorular”, Doç. Dr. Turgay Yerlikaya “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, Senai Demirci “Motivasyon” ve Doç. Dr. Ülkü Nur Zengin ise “Kişisel Gelişim” konularında sunum yapacak. İl Başkanı Mumcu: “Teşkilatlarımızı en güçlü şekilde hazırlıyoruz” Eğitim programıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, teşkilat mensuplarının 2028 seçimlerine en donanımlı şekilde hazırlanacağını vurgulayarak, “AR-GE ve Eğitim Başkanlığımızca düzenlenecek bu programda önemli isimler bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. AK Parti olarak sürekli kendini yenileyen bir anlayışa sahibiz. Teşkilatlarımızın eğitim seviyesi, bu sürecin en önemli taşlarından biridir,” ifadelerini kullandı.