A
Admin
Yönetici
Yönetici
CHP’li belediye başkanları, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın da katıldığı buluşmada, yerel yönetimlerde ortak akıl, iş birliği ve halk odaklı hizmet anlayışı öne çıktı. Nüfusu 100 bini aşan CHP’li belediyelerin temsil edildiği toplantı, kentlerin daha yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla düzenlendi. Kaya: “Birlikte Düşünüyor, Birlikte Üretiyoruz” Başkan Ahmet Kaya, etkinlikte yaptığı değerlendirmede, “Kentlerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için deneyimlerimizi paylaşıyor, birlikte düşünüyor ve birlikte üretiyoruz. Halkçı belediyecilik ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu tür buluşmalar hem motivasyon hem de deneyim paylaşımı açısından son derece kıymetli” dedi. Halkçı Belediyecilik Vurgusu Toplantının ana temalarından biri de halkçı belediyecilik anlayışının yaygınlaştırılması oldu. Katılımcı, şeffaf ve halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyen CHP’li belediyeler, hizmetlerini bu doğrultuda geliştirmeye devam edeceklerini yineledi. Mirza: “Dayanışmayı Büyütüyoruz” Ev sahibi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ise konuşmasında, “Bandırma’da dayanışmayı büyütüyor, halkçı yerel yönetim anlayışımızı birlikte güçlendiriyoruz. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ortak Projeler ve Güncel Sorunlar Ele Alındı Toplantıda, yerel yönetimlerin karşılaştığı güncel sorunlar, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ve ortak projeler masaya yatırıldı. Deneyimlerin paylaşılması ve koordineli projelerin geliştirilmesi konusunda önemli adımlar atıldı.