80’li ve 90’lı Yılların Ruhu Trabzon’da Sahneye Taşındı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılını unutulmaz bir konserle noktaladı. Müdürlük bünyesinde görevli 61 öğretmen, sahnede seslendirdikleri 80 ve 90’lı yılların sevilen şarkılarıyla izleyenlere geçmişe yolculuk yaptırırken, hem duygusal hem eğlenceli anlara imza attı. Özgün kıyafet tercihleriyle dönemin ruhunu yansıtan öğretmenler, kendilerine ve izleyicilere özel bir hatıra bıraktı. Öğretmenler Sahnedeydi: Müzik, Emek ve Duygu Konser, Yasemin Uzun’un sunumuyla başladı ve Ayşe Tunç Akın’ın şefliğinde öğretmenlerden oluşan koronun performansıyla devam etti. Öğretmenler, yıl boyunca verdikleri emeğin ardından sahnede şarkılarla stres attı. Dinleyicilere duygu yüklü ve nostaljik bir atmosfer sunan etkinlik, eğitimcilerin farklı bir yönünü ortaya koyarken, sanatla iç içe olmanın önemine de dikkat çekti. Geçmişe Yolculuk: 80’ler ve 90’lar Yeniden Canlandı Konserde öğretmenlerin seçtiği kıyafetler, sahne dekoru ve müzik listesiyle 80’li ve 90’lı yılların atmosferi titizlikle yansıtıldı. Dinleyiciler arasında yer alan birçok kişi çocukluk ve gençlik anılarına dönerek duygusal anlar yaşadı. Repertuvarın içeriği kadar sahnedeki enerjileriyle de dikkat çeken öğretmenler, salondaki kalabalıktan yoğun alkış aldı. Protokolden Destek ve Takdir Etkinliğe Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu da katıldı. Protokol üyeleri konser sonunda öğretmenleri tebrik ederek, eğitimcilerin bu gibi kültürel etkinliklerdeki katkısının önemine vurgu yaptı. Eğitim Yılının Finaline Sanatsal Dokunuş Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu konserle sadece bir eğitim dönemini kapatmakla kalmadı, aynı zamanda öğretmenlerin çok yönlülüğünü ve sanatla buluşan yönlerini gözler önüne serdi. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin artırılması ve geleneksel hale getirilmesi gerektiği görüşünde birleşti.

Geri