Zeydan Karalar’dan gözaltında el yazılı mesaj: “Boyun eğmedim, eğmem de”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul merkezli yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından el yazısıyla yazdığı bir mesaj paylaştı. Karalar, “Sadece hizmet ettim. Boyun eğmedim, eğmem” dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen CHP’li belediyelere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Gözaltı kararı, aralarında Karalar’ın da bulunduğu 10 kişi için çıkarıldı. Karalar, Gebze’de ablasının evindeyken gözaltına alındı. “SADECE HİZMET ETTİM, DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEDİM” Gözaltında tutulduğu sırada sosyal medya hesabından el yazısıyla yazılmış bir mesaj yayımlayan Karalar, görev süresi boyunca sadece halkına hizmet ettiğini ifade etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi: “Haksız hukuksuz gözaltıların devamı olarak bugün Gebze'de ablamdayken gözaltına alındım. Adanalı kardeşlerim ve aziz milletim, bilin ki sadece verdiğiniz kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. 24 saat hizmet ettim. Boyun eğmedim, eğmem de. Dürüstlükten taviz vermedim. En kısa sürede özgürlükte buluşacağız. İyiyim, sevenlerim endişe etmesin.” CHP'Lİ İKİ BAŞKAN GÖZALTINDA Karalar ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yürütülen operasyonda, Aziz İhsan Aktaş isimli kişinin beyanları doğrultusunda kamu ihalelerinde usulsüzlük iddiasıyla çok sayıda belediye hakkında inceleme başlatıldı. (gercekgundem.com)

Geri