A
Admin
Yönetici
Yönetici
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) üyelerine özel reklam ayrıcalıkları sunuyor. Bu kapsamda İDO Dış İlişkiler Sorumlusu Seyfettin Yabalak ile Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Yöneticisi Zafer Yazıcı, YTSO’yu ziyaret ederek sunulan reklam olanakları hakkında bilgilendirmede bulundu. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada İstanbul ile Yalova arasında önemli bir ulaşım ağı kuran İDO’nun yalnızca taşımacılık hizmeti sunmadığını, aynı zamanda firmalar için etkili bir reklam ve tanıtım mecrası oluşturduğunu vurguladı. Demiryürek, “Odamız ile İDO arasında sağlanan bu iş birliği sayesinde, üyelerimizin ürün ve hizmetlerini deniz ulaşımını kullanan geniş bir hedef kitleye duyurmaları için önemli bir fırsat doğdu. Gemi giydirme, terminal isim hakları, bilet üzeri tanıtımlar ve İDO TV gibi farklı platformlarda yapılacak reklam çalışmalarıyla firmalarımız marka bilinirliğini artırabilecek,” dedi. YTSO’nun üyelerine pazarlama ve tanıtım konusunda her türlü desteği sunmaya devam edeceğini belirten Demiryürek, “İDO ile kurulan bu özel iş birliği, üyelerimizin daha avantajlı koşullarda tanıtım yapabilmelerini sağlayacaktır. İş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.