Yomraspor’da Kongre Heyecanı: Ayhan Kılıç Adaylığını Açıkladı, Güçlü Yönetimle Geliyor!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Yomraspor’da yaklaşan olağan kongre öncesi başkanlık yarışında hareketli günler yaşanıyor. Başkan adaylarından Ayhan Kılıç, yönetim kurulu listesini oluşturduğunu ve Mor-Beyazlı camiaya yeniden hizmet etmeye hazır olduğunu açıkladı. Geçmişte Yomraspor’a yaptığı katkılarla tanınan Ayhan Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada önemli mesajlar verdi. Farklı meslek gruplarından isimlerin yer aldığı güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduklarını ifade eden Kılıç, “Eğitimden sağlığa, iş dünyasından sporun farklı kademelerine kadar birçok alanda emek vermiş, Yomra’ya gönül vermiş bir kadroyla bu yola çıktık. Yomraspor’a ve Yomra halkına yeniden heyecan yaşatmak istiyoruz” dedi. Yomraspor’un tarihinde ilk kez iki adaylı bir seçime gittiğine dikkat çeken Kılıç, “Bu demokratik yarışın camiamıza yakışır şekilde geçmesini diliyorum. Diğer başkan adayı Sayın Enver Yıldız’a da bu heyecanlı süreçte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Yomraspor’un geçmişte elde ettiği başarılarda benim ve arkadaşlarımın emeği büyük olmuştur. O dönemleri bilen halkımız, bu niyetimizin ne kadar samimi olduğunu da bilir. Bugün, geçmişin tecrübesi ve yeni bir vizyonla kulübümüzü daha da ileri taşımak için buradayız. Güçlü yönetimimiz ve Yomra sevdalılarıyla Mor-Beyazlı bayrağı daha yukarılara taşımaya kararlıyız. Buna tüm kalbimle inanıyorum.” İşte Başkan Adayı Kılıç’ın yönetim kurulu listesi Ayhan Kılıç (Başkan) Ömer Faruk Ursavaş Şahin Çakır İbrahim Bayrak Tuncay Kaya Ahmetcan Aktürk Celalettin Biliroğlu Burhanettin Köse Hakan İnce Erkan Kartal Onur Dursun Gökhan Gençtürk Ceyhun Alkan Yusuf Tiryaki Kubilay Gümrükçü Yedek Üyeler Burhan Öksüz İsmail Hakkı Büyükkal Dilek Şahin Kılıç Sami Başkan Hüsnü Kazancı Hasan Öztürk Ahmet Salih Erdoğan

Geri