Yıllarca merak ediliyordu, ortalıklarda görünmüyordu...Harika Avcı yeni şarkısı “Anılar” ile sahnelere döndü

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Uzun süredir gündemden uzak olan şarkıcı Harika Avcı, müzikseverlerle buluşmak için geri döndü. Son dönemde sağlık ve maddi durumuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Onur Akay, Avcı ile yaptığı telefon görüşmesini aktararak, sanatçının sağlık sorunları hakkında şunları söylemişti:

"Harika abla 'kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha önce de karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu bana. Ancak köpeğim ben öldükten sonra yaşamaya devam ediyorsa ne olur ona sahip çık' dedi"

KONUŞMA YASAĞI VE MÜZİK DÜNYASINA DÖNÜŞ

Avcı, bu iddiaların ardından Bakırköy 1. Aile Mahkemesi’ne başvurarak Onur Akay hakkında konuşma yasağı ve tedbir kararı aldırdı. Ardından yeni şarkısı “Anılar” ile müzik dünyasına dönüş yaptı.

Harika Avcı Mesaj

SOSYAL MEDYADAN MESAJI

Harika Avcı, şarkısını sosyal medyada paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Sizce beni klonlamış olabilirler mi? Yapay zekâ demesinler"

Ayrıca sevenlerine seslenerek, duygularını paylaştı:

"Yıllar sonra yeniden sizinle buluşmanın heyecanı içindeyim. Şarkımız yayında! Dinlerken bir de paylaşır, hikâyenize eklerseniz çok mutlu olurum. Her paylaşımınız, bana güç ve sevgi olarak geri dönüyor. Sizi çok seviyorum."

(SÖZCÜ)

Geri