Yeşilçam yıldızı "Ayşecik" Zeynep Değirmencioğlu yıllar sonra ortaya çıktı: Son hali şaşırttı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
1954 doğumlu Zeynep Değirmencioğlu, henüz 2 yaşında oyunculuğa adım attı. Çocukluğundan gençliğine kadar birçok filmde rol alan Değirmencioğlu, 11 yıl boyunca 15 filmden oluşan "Ayşecik" serisiyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Ayşecik (2)

OYUNCULUK KARİYERİNE ANİDEN NOKTA KOYDU

Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Hamdi Değirmencioğlu’nun yazdığı "Ayşecik" serisi büyük ilgi gördü. Ancak bu zirve döneminin ardından Değirmencioğlu, oyunculuk kariyerine aniden son verdi ve bir daha kamera karşısına geçmedi.

HAYATININ DÖNÜM NOKTASI: EVLİLİK

Ünlü oyuncunun hayatında önemli bir dönüm noktası, Fenerbahçeli futbolcu Serkan Acar ile evlenmesi oldu. Bu evlilik sonrası oyunculuk hayatını tamamen geride bırakan Değirmencioğlu, farklı bir yaşam biçimini tercih etti. Kendi ifadesiyle, çocukluk ve gençlik yıllarını setlerde geçiren biri olarak, evlilik ve aile hayatı ona çok daha cazip geldi.

"OYUNCULUĞU HİÇ ÖZLEMEDİM"

Bir röportajında Zeynep Değirmencioğlu, kariyerine dair şunları söyledi:
"Oyunculuğu hiç özlemedim. Çünkü uzun yıllar setteydim, 1,5 yaşından 20 yaşıma kadar bu hayatı yaşadım. Sinemayı bırakmama hiç pişman olmadım." Ayrıca günümüz sinemasının çok daha gelişmiş imkanlara sahip olduğunu da belirtti.

Ayşecik (1)

EMLAKÇILIKLA GÖZLERDEN UZAK

Bugün İstanbul’da emlak sektöründe faaliyet gösteren Değirmencioğlu, hayatını sakin ve huzurlu bir şekilde sürdürüyor. Sağlam aile yapısı ve özel hayatıyla sinemadan uzak kalmayı başaran oyuncu, evliliğinde de büyük mutluluk yaşadığını ifade ediyor.

SON HALİ MERAK KONUSU OLDU

Yıllar sonra ortaya çıkan Zeynep Değirmencioğlu’nun görüntüsü, nostalji sevenlerin dikkatini çekti ve sosyal medyada ilgi odağı oldu.

HABERLER.COM

Geri