A
Admin
Yönetici
Yönetici
Değerli okurlarım, Rahmetli Dedem iyi bir Avcıydı. Anlatıldığına göre, attığı hedefi hep vururmuş. Zaten biz soy ismimizi, onun bu özelliğinden dolayı aldık. Ben onun avlanmayla ilgili söylediklerinden, -"Domuz normalde insana saldırmaz... Lakin yaralandığında kişi için büyük tehdit olur" dediğini hatırlıyorum. İran'a yapılan son saldırılar gösterdi ki, katil Siyonistlerin yönettiği İsrail, bölgemiz, hatta bütün dünya için bir tehdit haline geldi. Aynen yaralı bir domuz gibi... Artık bunların, nereye, kime, ne şekilde zarar vereceklerini kestirmek mümkün değil... Bu yüzden, bir yaralı domuz mantığıyla hareket eden bu Siyonistlerin acilen durdurulması lazım... Yoksa bölgemizin bir ateş çemberine dönüşmesi, imkansız bir durum değil... Tabi bu durdurmayı yapacak olanda İslam Dünyasıdır. Aslına bakarsanız, bunun formülü de gayet basittir. Lazım olan, katil sürüsü karşısında, birlikte hareket etmektir. Kendimize gelmeliyiz... Buradan Tüm İslam Dünyasına sormak isterim... Senin aklınla daha nasıl dalga geçilecek Eyyy Müslüman? Daha ne kadar Kardeşinin kanı suçsuz yere dökülecek? Neymiş efendim... "İsrail kendini savunma hakkını kullanıyormuş". Hak dedikleri de silahsız masum Müslümanları öldürmek... Allah aşkına söyleyin... Bu ne menem haktır böyle? Siyonist katillere, Müslümanların hesapsızca kanını dökme hakkını kim vermiştir? Bunlar onu nereden almışlardır? Maalesef bizim iş Sarı Öküz Hikayesine benzedi ya... Umarım sonu böyle olmaz...