A
Admin
Yönetici
Yönetici
Merhaba saygıdeğer okurlarım; Bu haftaki yazımda kongreden bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta Yalovaspor’un olağan kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Başta Yalova Belediye Başkanımız ve kurmayları neredeyse tam kadro katılmasının yanında, atanmış birçok bürokratında seçilmişlerle birlikte boy göstermeleri, Yalovaspor’umuzun eski şaşalı günlere dönüyor mu izlenimini yarattı. İki adayın listesinin yarıştığı kongrenin samimi ve candan görüntü vermesi, çoktandır birbirlerini görmeyen üye ve taraftarların kucaklaması ortamın seçimden çok bir başka birlikteliğin havasını yarattı. Bu ortama ayak uyduran ve samimi tavırları neticesindeki başkan adaylarının duygusal tavırları da konuşmalarına da yansıdı. Bu vesile ile her iki listenin kurmaylarına ve başkan adaylarına teşekkür ederim. Bir hafta öncesinde seçim öncesinde başkan ve yönetim kurulunun kahvaltı daveti, kendini bilmez bir kişinin yapmış olduğu gaf, Yalovaspor’umuzun ne denli tarih bilgisini bilenle, bilmeyeni apaçık ortaya çıkardı. Utancından mı bilemedim uzun yıllar güzide kulübümüzün varlığından habersiz bu kişinin kongreye gelmemesi olağan ve sıradan sanırım. Bu duygularla kongredeki çoğunluk ve ilgi benim yıllardır kaleme almak istediğim, Yalovaspor tarihini yanlışsa doğruyu bilinmeyen varsa acı tatlı gerçekleri, Yalovaspor’a hayatımı verdim diyen zatı muhteremleri, Yalovaspor’a maddi manevi zarar veren, verdiği zararları bir başka kişilerin üstüne yıkıp bu işin içinden sıyrıldığını sanan zavallıları, profesyonel dönemde zimmetine para geçirenleri, kulübü olmayan alacağı varmış gibi icraya verenleri, icra parasını tahsil edip faizini bile kulübe değil, sus payı olarak ona buna dağıtanlar. Hiçbir suçu ve günahı olmayan, konumuna erişemeyip onurunla gururunla oynayan kişilere hatırlatırım. (Hiçbir kimse mazisini satın alacak kadar zengin değildir). Saygılarımla.