A
Admin
Yönetici
Yönetici
Modaya olan ilgisi ve televizyon programlarına katılımıyla tanınan Yağmur Taktaş, kısa yaşamı ve trajik ölümüyle kamuoyunun gündeminde yer almaya devam ediyor. ADANA’DA DOĞDU, TELEVİZYONDA TANINDI 1996 yılında Adana’da dünyaya gelen Yağmur Taktaş, lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Spor ve moda alanlarına ilgi duyan Taktaş, İşte Benim Stilim gibi televizyon programlarına katılarak dikkat çekti. Cesur tarzı ve sosyal medyada paylaştığı içeriklerle geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. ÖLÜMÜNDEKİ ŞÜPHELER ART ARDA GELDİ Taktaş'ın ani ölümüyle ilgili gelişmeler, Blog Yağmur adlı sayfada yer alan bir haberle gündeme geldi. İddialara göre, genç kadın Arefe günü, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan eski sevgilisi tarafından öldürüldü. Yağmur Taktaş’ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Adana’ya getirilerek toprağa verildi. “TÜRKİYE’YE BENİM ÖLÜM GELİR” DEMİŞ Yağmur Taktaş’ın annesine daha önce “Türkiye’ye benim ölüm gelir” dediği öne sürüldü. Bu ifadeler, ölümüne dair şüpheleri daha da artırdı. Genç kadının Instagram hesabında profil fotoğrafı olarak Exorcist filmindeki karakter Regan’ın görselinin yer alması ve tüm içeriklerin silinmesi de dikkat çekti. Bu durum sosyal medyada çeşitli yorumlara neden oldu. AİLESİNDEN CİNAYET İDDİASI Taktaş’ın ailesi, kızlarının daha önce darbedildiğini ve bu olayda dalağını kaybettiğini belirtti. Aile, Türk asıllı ABD vatandaşı A.C.F. hakkında avukatları aracılığıyla şikâyetçi oldu. A.C.F.’nin, genç kadının eski sevgilisi olduğu belirtildi. SORUŞTURMA SÜRÜYOR Olayla ilgili adli süreç devam ediyor. Yetkililer, Yağmur Taktaş’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.