A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray'dan 2025'te kiralık olarak Charlotte FC'ye transfer olan Wilfried Zaha, Leagues Cup'ta Chivas'a karşı penaltılarda 6-4 yenildikleri maçın ardından takım arkadaşlarına sert eleştirilerde bulundu. Fildişi Sahilli oyuncu, Charlotte'un daha iyi olabileceğini ve takımın potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu söyledi. MAÇTAKİ SONUÇ VE GRUPTAN ÇIKMA UMUDU Normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 sona eren maçta, Charlotte FC, Meksika temsilcisi Chivas'a penaltılarda 6-4 mağlup oldu. Bu mağlubiyet, Charlotte'un gruptaki ilk maçında FC Juarez'e 4-1 yenilmesinin ardından geldi. Charlotte FC, perşembe günü Monterrey ile oynayacağı son maç öncesi gruptan çıkma şansını mucizelere bırakmış durumda. ZAHA'DAN TAKIM ARKADAŞLARINA SERT MESAJ Zaha, maç sonrasında takım arkadaşlarına gönderme yaparak, daha iyi oynamaları gerektiğini vurguladı. Tecrübeli oyuncu, “Üzülüyorum çünkü takımın kaliteli olduğunu ve daha iyisini yapabileceğimizi biliyorum.” dedi. Zaha sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Herkes Charlotte’un neler yapabileceğinden bahsediyor. Bu yüzden en iyisini istiyoruz ve ben de en iyisini istiyorum, bu yüzden en iyisini üretmeye çalışıyorum. Oyunculara sızlanıyorum çünkü daha iyisini yapabileceklerini biliyorum.” “BİR ROBOT GİBİ DOLAŞABİLİRİM AMA UMURSAMALIYIM” Zaha, takımın başarısı için büyük bir tutkuya sahip olduğunu belirterek, “Bir robot gibi ortalıkta dolaşıp futbolu veya takımı umursamayabilirim ama umursuyorum ve bu benim tarzım. Buraya geldiğimde insanlar Wilfried Zaha’nın tutkulu olduğunu önceden biliyorlardı. Öyleyse tutkulu bir Wilfried Zaha mı istiyorsunuz, yoksa sadece ortalıkta dolaşan ve umursamayan bir Wilfried Zaha mı? Yani insanlar hangisini istediklerine karar vermeli. Ben yine kendim olacağım. İnsanlar ne istediklerine kendileri karar verebilirler.” ZAHA'NIN CHARLOTTE PERFORMANSI Wilfried Zaha, Charlotte formasıyla 24 maça çıkarken, 6 gol atıp 5 asist yaptı. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, takımına olan katkısını sürdürmeye çalışıyor ancak şu anki performansından memnun değil.