Vali Hüseyin Aksoy'dan hastanede tedavi gören öğrencilere sürpriz

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hastanede tedavi sürecinde olan ve bu nedenle okullarındaki karne törenlerine katılamayan öğrenciler, eğitimlerine hastane sınıfı aracılığıyla devam etti. Okullarındaki müfredata paralel eğitim alan öğrencilerin başarılarını kutlayan Vali Aksoy, her biriyle yakından ilgilenerek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de karne sevinçlerine ortak oldu. "Karne heyecanından mahrum kalmasınlar istedik" Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün 2024-2025 eğitim-öğretim yılının son günü. Öğrencilerimize karnelerini dağıtarak yaz tatiline uğurladık. Ancak sağlık sorunları nedeniyle okulda olamayan çocuklarımız vardı. Biz de bu heyecanı onlarla paylaşmak istedik” dedi. Vali Aksoy, ESOGÜ Hastanesi’nde yatarak tedavi gören yaklaşık 12 öğrenciye karnelerini verdiklerini belirterek, “Onların karne heyecanından mahrum kalmamaları adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de bu özel anlarında yanlarında olduk. Osmangazi Üniversitemizin kıymetli hekimlerine ve sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum; öğrencilerimizin sağlıklarına kavuşmaları için yoğun bir çaba gösteriyorlar” ifadelerini kullandı. “Eğitim ve sağlık birlikte yürümeli” Vali Aksoy ayrıca, hastane sınıflarının önemine de dikkat çekerek, eğitim-öğretimin her koşulda devam etmesi gerektiğini vurguladı. Eğitimin sağlıkla birlikte yürütülmesi gerektiğini belirten Aksoy, bu süreçte katkı sunan tüm kurumlara teşekkür etti. Ziyaret sırasında öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Hem ailelerin hem de sağlık çalışanlarının duygu dolu anlar yaşadığı etkinlik, karne gününü daha da anlamlı kıldı.

Geri