A
Admin
Yönetici
Yönetici
Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın adı uzun süredir transfer iddialarıyla gündemde. Fransız kulübü Marsilya başta olmak üzere, Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin radarında olduğu konuşulan başarılı kaleci için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Onvo ile yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında düzenlenen basın toplantısında net açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Uğurcan’ın kulüp için özel bir figür olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Uğurcan bu takımın kaptanıdır ve bizim için çok özel bir isimdir. Aklımdan geçen, onun futbolu Trabzonspor’da bırakmasıdır. Ancak Avrupa ile ilgili geçmişte verdiğimiz bir sözümüz var. Eğer uygun bir teklif gelirse, oyuncumuzun önünü açarız.” Transfer söylentilerinin sürmesine rağmen Doğan, şu an itibarıyla kulübe gelen resmi bir teklifin olmadığını belirterek şunları ekledi: “Bu konuyla ilgili daha önce de konuştum ama halen bazı şeyler konuşulmaya devam ediyor. Uğurcan’la ilgili kamuoyuna daha önce de söyledim; Avrupa’dan teklif gelirse yardımcı olacağımızı belirtmiştim. Ancak şu anda Trabzonspor’a ulaşmış herhangi bir resmi teklif yok.” Bu açıklamalarla birlikte, Uğurcan Çakır’ın geleceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Kulüpten ayrılması için somut bir gelişme yaşanmazken, Trabzonspor’un kaptanına hem bağlılık hem de anlayış gösterdiği net bir şekilde ortaya konmuş oldu.