Ünlü spiker kanser olduğunu açıkladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü spor spikeri Sabri Ugan, yaklaşık üç aydır sosyal medyada sessiz kalmasının nedenini takipçileriyle paylaştı. Sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğünü belirten Ugan, moralinin yüksek olduğunu ve hayata sıkı sıkı tutunduğunu ifade etti. Sabri Ugan’dan İçten Mesaj Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ugan, “Size gecikmiş bir açıklama borcum var. Yaklaşık 3 aydır sosyal medyada yokum. Bunun sebebi sağlık sorunlarım. Ciddi sağlık sorunlarım var ama moralim hiç bozuk değil. Hayata sıkı sıkı tutunuyorum. Çünkü biliyorum ki bu hastalığın tedavisinde özne benim. Birinci kemoterapiyi tamamladık. Hayattan kopmayın. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim” sözleriyle yaşadığı süreci anlattı. Galatasaray’dan Destek Mesajı Sabri Ugan’a destek veren bir diğer isim ise Galatasaray Spor Kulübü oldu. Kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarihe geçen UEFA Şampiyonlar Ligi zaferlerimizin unutulmaz sesi sevgili Sabri Ugan. Bu mücadeleyi kazanacağından ve mikrofon başına yeniden geçeceğinden hiç şüphemiz yok” ifadeleriyle spikere geçmiş olsun dileklerini iletti. Sözcü

Geri