A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Subaşı Belediye başkanlarını ziyaret ederek bilgi alışverişimde bulundu. TUFAG Başkanı Berkay Tiryaki, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çolak, Aydın Altıparmak ve Uğur Tezcan’ı makamında ağırlayan Başkan Yele “Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü Başkanı Berkay Tiryaki, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çolak, Aydın Altıparmak ve Uğur Tezcan’ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duydum. 38. Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne dair kısa bir görüşme yaptık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken Başkan Canbay ise “Yalova’mızın kültürel değerlerini yaşatan ve gençlerimize bu mirası aktaran TUFAG gibi köklü bir kurumun temsilcilerini belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. TUFAG Başkanı Yakup Berkay Tiryaki ve Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çolak ile Rahmiye Palabıyık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Subaşı Belediyesi olarak 5 Temmuz Cumartesi günü TUFAG etkinliğine beldemizde ev sahipliği yapacak olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz” ifadeleriyle 5 Temmuz Cumartesi günü yapılacak etkinliği de duyurdu.