A
Admin
Yönetici
Yönetici
Beş kez Ballon d'Or kazanan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr ile olan önceki sözleşmesinin sona ermesinin ardından, dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında zirvedeki yerini koruyacak yeni bir sözleşmeye daha imza attı. Böylece Portekizli yıldız, kariyerine Al-Nassr'da devam etme kararı aldı. Hayal kırıklığı iddiaları gündemde Son iki buçuk sezonda bireysel olarak gösterdiği performansa rağmen takım düzeyindeki başarıların sınırlı kalması nedeniyle Ronaldo’nun zaman zaman hayal kırıklığı yaşadığı öne sürülüyor. Takımdan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılsa da yıldız oyuncu kalmayı tercih etti. Kulüpler Dünya Kupası’ndan vazgeçti ABD'de düzenlenecek olan FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na katılan bazı Güney Amerika ve Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Cristiano Ronaldo, gelen teklifleri reddetti. Bu kararı almasında ailesiyle geçireceği huzurlu bir yaz tatilini ön planda tutmasının etkili olduğu belirtiliyor. Ronaldo’dan açıklama: "Mantıklı değildi, dinlenmeyi tercih ediyorum" Al-Nassr’ın medya ekibine açıklamalarda bulunan Ronaldo, kararının arkasındaki gerekçeyi şu sözlerle dile getirdi: "Dünya Kupası'nda oynamam için bazı teklifler aldım ama bence mantıklı değildi. Çünkü iyi dinlenmeyi, iyi hazırlanmayı tercih ediyorum. Zira bu sezon çok uzun olacak çünkü sezon sonunda 2026 Dünya Kupası var." Hedef: hem kulüp hem millî takım Cristiano Ronaldo, sadece kulübü için değil, Portekiz Millî Takımı için de hazır olmak istediğini belirtti. Açıklamasında şunları söyledi: "Sadece Al-Nassr için değil millî takım için de hazır olmak istiyorum. İşte bu yüzden Uluslar Ligi için son maçı oynamaya ve hiçbir şeyi dinlememeye karar verdim. Aynı zamanda tabii ki sevdiğim bu kulüpte olmak için." (Fanatik)