Trabzonspor’un Yeni Golcüsü Felipe Augusto’dan Taraftara Mesaj: “Bize Her Yer Trabzon!”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici

Augusto’dan İlk Açıklama: Sabırsızım!

Trabzonspor’un Belçika ekiplerinden Cercle Brugge’dan 5 Milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 21 yaşındaki Brezilyalı golcü Felipe Augusto, kulübün sosyal medya hesabından taraftarlara mesaj yolladı. Bordo-Mavili formayı giymek için oldukça sabırsız olduğunu ifade eden Augusto, taraftarlara da havalimanındaki karşılama için teşekkür etti. Yeni formayla kamera karşısına geçen 21 yaşındaki Brezilyalı forvet Felipe Augusto, Trabzon'da olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Augusto şunları söyledi;

a-u-g-u-s-t-o-1.jpeg

Taraftara Teşekkür: “Minnettarım”

“Burada olduğum için gerçekten çok iyi hissediyorum ve çok mutluyum. Burada olmak benim için büyük bir zevk. Bir an önce stadyumda olup takımımla beraber oynamak için sabırsızlanıyorum. Burasının kariyerim için büyük bir adım olduğuna inanıyorum. Bu yüzden çok mutluyum” dedi. Taraftarlara da teşekkür eden Augusto, “Bana gösterdiğiniz destek için gerçekten minnettarım. Bir an önce sahada olmak ve sizleri mutlu etmek için sabırsızlanıyorum. Bize Her Yer Trabzon”

Geri