A
Admin
Yönetici
Yönetici
Dünyanın teslim olduğu Pandemi sürecini Trabzon'da en doğru ve en hasarsız bir şekilde atlatmayı başarmıştı. Hem de tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen. Öyle herkesin işini yapmak dert ortağı olmak gönlünü kazanmak kolay bir durum değil, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atanan Usta'ya başarılar diliyorum. Daha çok uzun yıllar sağlık camiasında hizmetleri olacaktır kendisinin, Çok daha güzel yerlere layıktır kendisi, Yeni Sağlık İl Müdürü artık Mehmet Topsakal. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle, Akçaabatlı hemşehrimiz Mehmet Topsakal Trabzon'da daha önce görev yapmış bilgi birikim ve tecrübesi ile şehre hakim, Trabzon Sağlık İl Müdürlüğü için bazı isimler gündeme geldi.. Sağlık Bakanı Trabzon'da tercihini Topsakal'dan yana kullandı. Bir kentin büyümesi marka şehir olmasında iki büyük faktör vardır. Eğitim ve Sağlık.. Eğer şehirler bu iki önemli konuyu çözerse zirvede olur. Çözemeyenlerin ise vay haline.. Doğal güzellik tarihi zenginlik kültür etkinliği alt yapı üst yapı ne derseniz deyin eğitim ve sağlık şehrin kalbidir. Özetle Sağlık ve Eğitim de sistem olmazsa yapı çöker herkes altında kalır. Geçmişte bunun örneklerini gördük ama yeterli ders çıkartamadık. O yüzden bürokrasi de bu iki müdürlük koltukları ehli selim insanlara teslim edilmeli kadrolar liyakatli yöneticilerle şekillenmeli. Eğitim ve Sağlıkta geri düşen şehirler asla belini doğrultamaz. Kaos yaşanır huzur olmaz. Umarım mesajım adrese teslim gitmiştir. Son bir not; Trabzon bürokrasisinde de işinin hakkını veren düzgün erdemli çalışkan samimi tarafsız ve vicdan sahibi çok az insan var. Hiç değilse onlara sahip çıkalım emeklerine saygı duyalım…