Tire 2021 FK’da yeni dönem başladı! Kulüp İzmir’den tecrübeli isme emanet

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Tire 2021 Futbol Kulübü, önemli bir yönetim değişikliğine sahne oldu. Kulübün kurulduğu 2021 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Hüma Yüksel, görevini İzmir futbol camiasının tanınan isimlerinden Özkan Karadaş’a devretti. BAŞKANLIK KOLTUĞU ARTIK ÖZKAN KARADAŞ’TA Uzun yıllardır İzmir amatör liglerinde faaliyet gösteren Torosgücü Kulübü’nün başkanı ve aynı zamanda İzmirspor’da asbaşkanlık görevini sürdüren Özkan Karadaş, artık Tire 2021 FK’nın yeni başkanı. Devir süreciyle ilgili yapılan resmi açıklamada, Hüma Yüksel’e emekleri için teşekkür edilirken, Karadaş’a başarı dilekleri iletildi. KULÜP TİRE'DE KALMAYA DEVAM EDECEK Yönetim değişikliği sonrası kulübün İzmir merkezine taşınacağı iddialarına da yanıt geldi. Kulüp yetkilileri, Tire 2021 FK’nın aynı ismi ve renkleriyle Tire’deki sportif faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu. Kulüp açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Tire 2021 Futbol Kulübü'nde bugün itibarıyla önemli bir yönetim değişikliği gerçekleşmiştir. Kuruluşumuzdan bu yana büyük bir özveriyle kulübümüzü yöneten ve Tire futboluna değer katan Başkanımız Sayın Hüma Yüksel, görevini iş insanı Sayın Özkan Karadaş'a devretmiştir.” YENİ DÖNEME UMUTLA BAKILIYOR Açıklamanın devamında, yeni dönemin kulüp ve camia adına hayırlı olması temennisinde bulunulurken, “Geçmişimize saygıyla, geleceğe umutla bakıyoruz” mesajı verildi.

Geri