Soygüzel; Yatırımlar Stratejik Öneme Sahip

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Yalova İl Özel İdaresi’nin destekleriyle daha önce yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Asfalt Plenti Tesisi ve Beton Santrali, şehir genelinde yürütülen yol yapım ve altyapı projelerine katkı sunmaya devam ediyor. İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, bu tesislerin Yalova’nın gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekerek, stratejik öneme sahip yatırımların kente değer kattığını vurguladı. 150 ton bitüm depolama kapasitesine ve 160 ton/saat üretim gücüne sahip Asfalt Plenti Tesisi sayesinde, il genelinde yürütülen yol yapım süreçlerinin hız kazandığını belirten Soygüzel, bu tesisin ulaşım alt yapısını güçlendirdiğini ifade etti. 160 m³/saat üretim kapasitesine ve 400 ton çimento stoklama kapasitesine sahip Beton Santrali’nin de aktif şekilde çalıştığını belirten Başkan Soygüzel, “Bu tesis sayesinde hem üretim kapasitemiz arttı hem de çalışmalarımızda ciddi zaman ve maliyet avantajı elde ettik” dedi. İl Genel Meclisi olarak önceliklerinin güçlü alt yapılar oluşturmak olduğunu ifade eden Soygüzel, “Bu tesisler, gelecekteki projelerimizin temelini oluşturuyor. Yalova’mıza kalıcı hizmetler sunmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Geri