A
Admin
Yönetici
Yönetici
Rize’nin Fındıklı ilçesinde Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Olay, sahil bölgesinde halk plajı yapım çalışmaları sırasında meydana geldi. SALDIRGAN YUMRUK ATIP ISIRDI Edinilen bilgiye göre, saldırganlardan biri Başkan Çervatoğlu’na yumruk attıktan sonra ısırdı. Olayın ardından belediye başkanı, şikayetçi olmak üzere karakola giderek ifade verdi. Saldırının ardından açıklama yapan Çervatoğlu, “Bir esrar çetesi saldırdı. Önce belediyeye gidip benimle görüşmek istediklerini söylemişler. Ben o esnada sahildeydim. Halk plajı yapım işinin başındaydım. Sahile gelen 3 kişiden biri önce yumruk attı, sonra ısırdı. Bunlar esrar çetesi. Uyuşturucu kullanan tipler. Bunlardan birinin geçmişte sahilde işletmesi vardı. Biz şimdi halk belediyeciliği anlayışla plajı halka açmak için çalışıyoruz. Plajda bir de işletme açtık. Fındıklı’da uyuşturucu çetelerine karşı emniyetle birlikte bir mücadele içindeyiz. Belli ki bundan rahatsız olanlar var...” ifadelerini kullandı. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Saldırganların kimliklerinin belirlendiği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. (SÖZCÜ)