Sınavdan Ağlayarak Çıkan Genç Kızı Annesi Teselli Etti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sonrası duygusal anlar yaşandı. Sınavdan çıkan adaylardan Avşin Baran, gözyaşlarını tutamadı. Genç kızı annesi teselli etti. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak uygulanan TYT oturumu, Yüksekova’da da sabah saat 10.15’te başladı, 13.00’te sona erdi. İlçede 24 farklı okulda gerçekleştirilen sınava yaklaşık 6 bin 600 öğrenci katıldı. Sınav sonrası bazı öğrenciler soruları kolay bulduklarını söylerken, kimileri ise zorlandıklarını dile getirdi. Sınavdan çıktıktan sonra gözyaşlarına hâkim olamayan Avşin Baran, duygusal anlarını İhlas Haber Ajansı’na anlattı. Baran, “Duygusal olmamın sebebi bir yıl boyunca hiç durmadan çalıştım. Bunu da sınavda iyi yönetemediğim için oldu ve buna dayanamadım ağladım. İnşallah güzel gelir, zordu, zorlandım çünkü çok emek verdim. Ve çıktığımda çok duygulandım, ağladım çünkü bu sınava çok emek verdim. İstediğim şekilde gitmeyince kötü oluyorsun” dedi. Kızının yanına gelen anne Baran, sarılarak teselli etti. İHA

Geri