A
Admin
Yönetici
Yönetici
Erhan KIZILYAR Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Silivrispor Kongresi'ne saatler kala sessizliğini bozdu. “Biz Silivri’yi sevmekten vazgeçmedik ki Silivrispor’u sevmekten vazgeçelim! “ diyen Balcıoğlu, adaylardan “ günü kurtaran değil, yarını inşa eden anlayışla hareket etmelerini’ istedi. Tüm adaylara başarılar Başkan Balcıoğlu’nun açıklaması şöyle: “Biz Silivri’yi sevmekten vazgeçmedik ki Silivrispor’u sevmekten vazgeçelim! “ Formasını gururla terlettiğim, yönetiminde sorumluluk üstlendiğim, ilçemizin gözbebeği Silivrispor’umuzun başkanlığına adaylığını açıklayan tüm Silivri sevdalılarını cesaretlerinden dolayı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Günü kurtarma değil yarını inşa edelim Unutulmamalıdır ki; Silivrispor yalnızca bir spor kulübü değil, Silivri’nin karakterini, duruşunu ve birlik ruhunu temsil eden bir değerdir. Bu değerin ağırlığını omuzlamaya talip olan herkesin; günü kurtaran değil, yarını inşa eden bir bakışla hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. 15 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Silivrispor Kongresi’nin ilçemize, Silivrispor camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.