Serkan Kalmaz başkanlık için yola çıktı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
CHP Konak İlçe Başkan Adayı Serkan Kalmaz, binlerce kişiyle adaylık başvurusunu yaptı.Konak CHP'de 21 Eylül'de yapılacak ilçe kongresi öncesi Serkan Kalmaz da adaylığını açıkladı. Fuar Montrö Kapısı önünde farklı semtlerden binlerce CHP'liyle ilçe binasına yürüdü. "İşte örgüt işte başkan", Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz" sloganları ile karşılanan Kalmaz'a Basmane, Kadifekale, Çınartepe semt ve mahallelerinin destek pankartı da eşlik etti.

DEMOKRATİK BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ

İlçe binası önünde kalabalığa hitap eden Kalmaz, geçtiğimiz günlerde Balçova'da şehit edilen iki polis memurunu anarak baş sağlığı diledi. Kalmaz, toplumun tüm kesimlerini esas alan bir yönetim anlayışı içinde olacağını kaydederek, "Demokratik bir yönetim oluşturacağız. Konak ilçe örgütümüzü hep birlikte yöneteceğiz" dedi.Konak'ın İzmir için çok önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Kalmaz, "Emekçileri, kadınların, gençlerin sesi olacağız. İzmir'in dışarı açılan yüzü Konak'ta kenti kucaklayan bir yönetim olacağız" diye konuştu.Kalmaz, etkinliğin sonunda Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi'ye çiçek takdim etti. Konak İlçe Başkan Adaylığı için daha önce Orçun Altanhan da başvuruda bulunmuştu.

Geri