Sebat Gençlikspor’da Kongre Heyecanı! Cemil Kalkışım Veda Etti, Yeni Başkan Seçildi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Nesine 3.Lig Trabzon ekibi Sebat Gençlikspor, Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede 187 üye oy kullandı. Kongrede başkan adayı olarak Cemil Bektaş ile Atalay Armutçu yarıştı. Kongrede aday olmadığını açıklayan Armutçu, ısrarlı çağrılara karşı koyamadığını ifade ederek kongrede aday olduğunu belirtti. Kongreye Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Eski Milletvekillerinden Ali Kemal Başaran ve Hüseyin Örs, Akçaabat Sebat Gençlikspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, başkan adayları Atalay Armutçu ile Cemil Bektaş, kongre üyeleri ve davetliler katıldı. Divan oluşumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Görevi bırakan mevcut Başkan Cemil Kalkışım da olağanüstü kongreye katılım sağladı. Başkan Kalkışım, kulübü borçsuz olarak devredeceklerini açıkladı. Başkan Kalkışım, Sebat Gençlikspor’a sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Bu kadar güzellik vardı da neden bizi yalnız bırakıyordunuz? Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu kulübe hizmet etmekten onur ve gurur duydum. 2009 yılında da zor bir süreç demeyelim ama bize ihtiyaç vardı ve görev almıştık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kırgınlıklarım var. Samimi konuşmayı severim. Yanlış anlaşılmasın ama ben Sebat var diye Trabzonspor’a hiç yönetici olmadım. Koltuk sevdalısı hiç değilim. Fanatik Trabzonspor taraftarıyım her yönetimde istendim ama Sebat benim için farklıdır. Bizler bedel ödemeliyiz

Geri