A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ortadoğu’da İsrail ve İran arasında yükselen tansiyon, tüm dünyada endişeyle takip edilirken, Türkiye’de siyasilerin yaklaşımı da merak konusu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada gündem olan bir soruya verdiği yanıtla dikkat çekti. “Atina’da Türk bayrağı açtım, asla kaçmam” Sarıgül’e yöneltilen “Savaş çıksa koşar mısınız, kaçar mısınız?” sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarıgül, “Ben Atina’ya gittim, Atina Parlamentosu’nun önünde Türk bayrağı açtım. Ben senin gibi kaçanlardan değil, coşanlardanım” dedi. “Savaş bizim düğünümüz” paylaşımı Sarıgül, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda ise iddiasını daha da ileri taşıdı: “Savaş bizim düğünümüz. Asla kaçmayız.” notunu düşerek kararlılığını bir kez daha vurguladı. Ortadoğu’da gerilim, Türkiye’de siyasi mesajlar İsrail’in İran’a yönelik saldırılarıyla birlikte nükleer tehditler konuşulmaya başlanırken, bölgesel savaş ihtimali endişe yaratıyor. Bu ortamda siyasetçilerin açıklamaları kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.