Saran ailesinde düğün hazırlıkları başladı! Sadettin Saran: “Artık bir de oğlum oldu”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın kızı Lal Saran, bu ay evleneceği Tolga İrdem ile nikâh öncesi hazırlıklarını sürdürürken, bekarlığa veda partisi düzenledi. Etkinlikte arkadaşlarıyla bir araya gelen Saran, gece boyunca eğlendi. TOLGA İRDEM İLE NİKAH BU AY Lal Saran, Fenerbahçe Yönetim Kurulu eski üyesi Bekir İrdem’in oğlu Tolga İrdem ile bir süredir birliktelik yaşıyor. Çift, Ocak ayında sözlenmişti. Düğün töreninin ise bu ay gerçekleşeceği öğrenildi. "OĞLAN OLURSA SADETTİN, KIZ OLURSA SAADET" Söz töreninde yer alan Sadettin Saran, konukları “İnşallah mutlu olurlar. Oğlan olursa adı Sadettin, kız olursa Saadet” sözleriyle güldürdü. Törenin ardından sosyal medya hesabından da şu ifadeleri paylaşmıştı: "Kız verme alma sözünü sevmiyorum. Artık bir de oğlum oldu…" BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN RENKLİ PAYLAŞIMLAR Lal Saran, nikâh öncesi düzenlenen bekarlığa veda partisinde arkadaşlarıyla çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Renkli geçen gecede eğlenceli anlara yer verildi. ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 2005 yılında Aycan Ateş’ten boşanan Sadettin Saran’ın kızı Lal Saran, annesiyle olan bir fotoğrafını da paylaştı. Paylaşımında “Dünyanın en tatlı annesi olabilir misin?” notuna yer verdi. SÖZCÜ

Geri