A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türkiye'nin köklü müzik gruplarından Rubato, “Kaptırdım Gönlümü” şarkısına çektiği yeni klip ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Kasım 2023'te Bayhan Müzik etiketiyle yayımlanan beşinci albümleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan grup, albümün sevilen şarkılarından birini video klip olarak izleyicilerle buluşturdu. Rubato’dan Anlamlı Bir Müzik Yolculuğu Rubato, müzik kariyerinde beşinci albümünü yayımladıktan sonra dinleyicilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda albümde yer alan “Kaptırdım Gönlümü” adlı şarkıya klip çekmeye karar verdi. Sözü ve bestesi genç müzisyen Soner Han’a ait olan bu eser, grubun kendine has tarzını yansıtan dokusuyla dikkat çekiyor. Albümden önceki videokliplerin ardından dördüncü video klip olarak yayımlanan “Kaptırdım Gönlümü,” Rubato’nun müzik serüveninde önemli bir yere sahip. Burgazada’nın Büyüleyici Atmosferinde Çekilen Klip Video klip, yönetmen Ahmet Can Tekin’in vizyonuyla Burgazada’nın doğal ve tarihi güzellikleri arasında çekildi. Klip, aşkına karşılık bulamayan genç bir gencin duygusal hikayesini anlatıyor ve kısa film tadında görsel bir deneyim sunuyor. Kamera karşısında Rubato’nun grup üyeleri Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün yer alırken, genç oyuncular Kadriye Nur Çelebi ile Koray Ekinci de projeye eşlik etti. Rubato’nun Sanatsal İfadesi ve Dinleyiciyle Bağlantısı Grubun yeni klibi, hem şarkının duygusal derinliğini hem de görsel anlatım zenginliğini ön plana çıkarıyor. “Kaptırdım Gönlümü,” genç bir müzisyenin duygularını ve yaşam deneyimlerini yansıtırken, Rubato’nun müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor. YouTube kanalında yayımlanan video klip, izleyicilerden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor. Snob Magazin