Osimhen, Galatasaraylıların kafasını karıştırdı: “Gollerimi izliyorum…”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Galatasaray'da geçirdiği başarılı sezonun ardından tatiline devam eden Victor Osimhen, geleceğine dair belirsizliğini koruyor. Yıldız golcünün ülkesinde yaptığı açıklamalar ise dikkatleri yeniden üzerine çekti. TRANSFER SİNYALİ: “TATİLİMDE GELİŞİMİME ODAKLANIYORUM” Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşayan Nijeryalı futbolcu, ülkesinde katıldığı bir YouTube kanalında yaptığı açıklamada transfer söylentilerini değerlendirdi. Osimhen, "Sezon bitince her zaman transfer haberleri çıkar. Birçok kulüp beni ister. Şu an tatilimdeyim, dinleniyorum ve gelişimime odaklanıyorum. Galatasaray’daki gollerime ait klipleri izliyorum, eksilerimi ve artılarımı değerlendiriyorum," dedi. AL-HILAL YENİDEN DEVREDE Geçtiğimiz dönemde Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal’den gelen yüksek maaş teklifini geri çeviren Osimhen’in Avrupa’da üst düzey takımlardan gelecek teklifleri beklediği ifade ediliyor. Ancak Al-Hilal’in yıldız futbolcudan vazgeçmediği ve yeni bir teklif hazırlığında olduğu iddia edildi. GALATASARAY BEKLEYİŞTE Galatasaray cephesinde ise Osimhen’in durumu yakından takip ediliyor. Sarı-kırmızılılar, golcü oyuncunun kararını beklerken, Osimhen’in Avrupa’da kalma isteği yönetimin planlarını etkileyebilir.

Geri