A
Admin
Yönetici
Yönetici
Şenliğin en dikkat çeken bölümlerinden biri, SoloTürk Gösteri Ekibi’nin gerçekleştirdiği söyleşi oldu. Binbaşı Murat Bakıci, Binbaşı M. Erhan Aydemir, Üsteğmen Alper Şen ve Astsubay Üstçavuş Muhammed Bölükbaşı’nın katıldığı söyleşide, çocuklar ve gençler gökyüzünün yıldızlarıyla bir araya gelerek ilham dolu anlar yaşadı. Etkinlik sonunda, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli tarafından SoloTürk ekibine teşekkür edilerek hediyeler takdim edildi. Söyleşi, çocuklarla yapılan imza etkinliğiyle son buldu.EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, şenlik boyunca çocuklarla yakından ilgilenirken, ailelerle de sohbet etti. Sahnede yaptığı konuşmada, şenliğin amacının yalnızca eğlence olmadığını vurgulayan Küpeli, “Çocuklarımıza unutamayacakları bir gün yaşatmak için buradayız. Bilimle, sanatla, teknolojiyle tanıştırarak onların hayal gücünü geliştirmeyi hedefliyoruz. Sanayi sadece makinelerden ibaret değildir; aynı zamanda hayal kurmak ve geleceği inşa etmektir. Geleceğe yapılacak en değerli yatırım, çocuklarımızın iyi yetişmesine katkı sunmaktır” dedi. Konuşmanın ardından sahnede duygusal bir sürpriz yaşandı. Başkan Küpeli'nin Babalar Günü, kızı Gözde Küpeli Koçhan ve torunu Duru tarafından sahnede kutlandı. Duygu dolu anlara sahne olan kutlamada, Başkan Küpeli, kızından aldığı çiçeği eşi Ferdağ Küpeli’ye takdim etti. Gün boyu süren eğlence, çocukların sevgilisi Onur Erol’un konseriyle coşkulu bir şekilde sona erdi. Enerjisi ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Erol, miniklere unutulmaz bir final yaşattı. Etkinlik boyunca yalnızca çocuklar değil, aileler de doyasıya eğlendi. Eskişehir OSB Yaşam Park, bu şenlikle bir kez daha çocukların hayal dünyasına ilham veren bir merkez olduğunu gösterdi.