Ortahisar Belediyesi’nden öğrencilere Karne Şenliği sürprizi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ortahisar Belediyesi’nden öğrencilere Karne Şenliği sürprizi 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girerken, Ortahisar Belediyesi çocuklara özel dopdolu bir Karne Şenliği hazırladı. 20 Haziran Cuma günü Ekopark Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilecek etkinlik, palyaço gösterilerinden atölye çalışmalarına, geleneksel oyunlardan sürpriz hediyelere kadar birçok eğlenceli ve öğretici aktiviteyi bir araya getiriyor. Etkinlik saat 13.00’te başlayacak ve Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla yapılacak. Mariton Mızıkacıları, palyaçolar ve geleneksel oyunlar bir arada Şenlik kapsamında çocukları eğlendirmek için özel programlar hazırlandı. Mariton Mızıkacıları’nın müzikli gösterisi, renkli palyaçolar, geleneksel çocuk oyunları, ahşap oyuncaklarla kurulan oyun alanları ve çocuk dansları etkinlikleri minik misafirleri bekliyor. Ayrıca yaratıcı atölye çalışmalarında çocuklar el becerilerini geliştirerek eğlenceli anlar yaşayacak. Etkinlikte ikramlar ve sürpriz hediyeler de var Ortahisar Belediyesi, çocukların tatil heyecanını paylaşmak amacıyla hazırladığı şenlikte sadece oyun ve gösterilerle değil, ikramlarla da çocukları mutlu edecek. Etkinlik alanında çeşitli atıştırmalıklar sunulurken, gün boyunca sürpriz hediyeler de dağıtılacak. Belediye yetkilileri, bu tür organizasyonların çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağladığını belirtiyor. Başkan Kaya’dan davet: “Tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, düzenlenecek Karne Şenliği hakkında yaptığı açıklamada, “Bir yıl boyunca emek verip derslerine çalışan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bu başarıyı birlikte kutlayacağız. Eğlenceli etkinliklerle dolu Karne Şenliği’mizde çocuklarımız hem eğlenecek hem de yılın yorgunluğunu atacak. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi bu güzel buluşmaya davet ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Geri