Of’ta Öğrencilerden Türk Sanat Müziği Konseri

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Of İlçesi’nde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, sanat dolu anlara sahne oldu. Millî Eğitim Bakanlığı’nın okulların son haftasını etkinliklerle değerlendirme uygulaması kapsamında gerçekleştirilen konser, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun emeğiyle hazırlandı. Okulun Müzik Öğretmeni Nurten Satılmış’ın şefliğinde sahne alan koro, klasik eserlerden oluşan repertuvarla dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz” Konser, “Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında organize edildi. Etkinlik öncesinde okul müdürü Mehmet Soylu kısa bir selamlama konuşması yaparak emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Ardından sahne alan okul korosu, Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini başarıyla seslendirdi. Dinleyiciler tarafından yoğun alkış alan performans, okul salonunu dolduran konuklara keyifli anlar yaşattı. Sergiyle Sanat Dolu Gün Konser öncesinde, Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı sergi de açıldı. Serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar birlikte gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenci yeteneklerinin sergilenmesi katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. Protokol ve Veliler Yoğun İlgi Gösterdi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’ndaki programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar, Şube Müdürü Hasan Tekke, çeşitli okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Katılımcılar, konser boyunca genç sanatçıların performanslarını ilgiyle izledi. Öğrencilere Alkış, Öğretmenlere Teşekkür Konserin ardından söz alan yetkililer, hem öğrencilere hem de öğretmenlere gösterdikleri emek ve özveri için teşekkür etti. Etkinliğin, öğrencilerin özgüvenini artırmakla kalmadığı, aynı zamanda kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir rol oynadığı vurgulandı.,

Geri