A
Admin
Yönetici
Yönetici
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM grup toplantısında kürsüye çıkarak konuşmasını, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i anarak başlattı. Toplantı salonunun en ön sırasına Zeyrek’in büyük bir fotoğrafı yerleştirildi. Özel, Zeyrek’in anısına ithaf ettiği konuşmasında, Manisa’daki başarı öyküsüne değindi. "SON KEZ CENAZESİNDE ANLATTIM" Özel, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Karşımda bundan birkaç ay önce belediye meclis üyeleriyle birlikte buraya geldiklerinde Manisa'daki ortak siyasi geçmişimizi anlatırken CHP'nin yüzde 6'yı alıp yüzde 60'lara çıktığı Manisa hikayesini anlatırken, kardeşim Ferdi oturduğu yerden ayağa kalkmış ve sonra herkes ayağa kalkmıştı. Sonra bana her seferinde 'Ağabey ne güzel anlattın, bir daha anlat' derdi. Maalesef son kez cenaze töreni sırasında anlattım." "BU HİKAYE UMUDUN HİKAYESİDİR" Özel, konuşmasının devamında Zeyrek’in siyasi mücadelesini şöyle tarif etti: "O hikaye umudun hikayesidir. Tek başına bayrağı taşıyanların, bir gün başarılabileceğine, birbirine dokunan, dayanışan, birbirini yalnız bırakmayan bir ekip anlayışının yani 1910'ların sonlarından bugüne kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten hepimize miras olan tüm CHP'lilerin, tüm vatanseverlerin, Türkiye Cumhuriyeti'ni seven herkesin birbiriyle omuz omuza kol kola girenlerin başarı hikayesidir Ferdi Zeyrek'in hikayesi." "SANA SÖZ VERİYORUM" CHP lideri Özgür Özel, konuşmasının sonunda Zeyrek’e hitaben şu cümleyi kurdu: "Dürüst siyaset, birbirini sevenlerin siyaseti başarılı olacak. 100 yıl sonra Ferdi kardeşim, bir kez daha hep birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini iktidar yapacağız. Sana söz veriyorum." (gercekgundem.com)